Ágykeretek

A vásárlók többsége előszeretettel keresi a megfizethető minőségi tömörfa ágykereteket.

A fa ágykeretek erős, tömör minőségi anyagokból készülnek tartós használatra (bükk, tölgy és borovi fenyő).
Megjelenésük a „kevesebb néha több” ízlésvilágot képviselik, egyszerű, kifinomult díszítés jellemzi ágyainkat, ez által sokrétű felhasználását teszi lehetővé.
Legyen az egy szállodai szoba, vagy egy családi ház hálószobája, felnőttek és gyermekek részére is egyedi választás.

Minőségi ágykereteink színskálája több mint elég, akinek a tömör bükkfa színe kevésbé impozáns – kérheti akár cseresznye színben is.
Szélességi méret választékunk a legtöbb ágykeret esetében – 80 cm-től egészen 200 cm-ig terjed. Ha Önnek ezen felüli méret igénye van –
vegye fel velünk a kapcsolatot!

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Rohanó világunkban szükségünk van egy helyre, ahol megnyugodhatunk, relaxálhatunk, pihenhetünk.
Ez a hely lehet egy kis kuckó, ahol elbújhatunk a zajoktól, de leginkább a hálószobánkat tartjuk a mi belső terünknek, ahol körülvesz bennünket a harmónia, és az éjszakák során átölel a csend.
Egy hely, ahol kikapcsolódunk, megpihenünk és nyugalmat találunk. Mindehhez szükségünk van egy megfelelő ágyra, ágykeretre.

Bükktölgy és fenyő ágykeret kínálatunkban megtalálhatóak a minimalista vonalvezetésű bútordarabok mellett, az előkelőbb ívelt stílus jegyeket hordozó klasszikus ágykeretek is!

Bükkfa ágykeret és fenyőfa ágykeret között a fő különbség  a stabilitás, teherbíró képesség, annak ellenére, hogy mindegyik tömör fa. Egy bükkfából készült ágy sokkal erősebb, mint egy borovi fenyőből készült.
Ágykeretek ágyneműtartóval is kérhetőek.

Mind a(z) 7 találat megjelenítve