Vitalia ágykeret

129 300 Ft

Kiürítés
Oszd meg ismerősöddel!

Leírás

Vitalia ágykeret

  • Egyszerű összeszerelés
  • Tömör faanyag vastagsága: 30 mm
  • Külső méret = belső méret + 7 cm
  • Oldalak magassága a földtől: 42 cm
  • Lábvég/Fejvég magassága: 43/93 cm
  • Állítható fekvőfelület magasság
  • Egyszerű összeszerelés

1+2 év garancia


A feltüntetett ár kizárólag az ágykeretre vonatkozik!
A Matrac és az Ágyrács külön megvásárolható!


A 2000-ben alapított szlovák MRAVA cég a lamellás ágyrácsok vezető gyártója. Így a piacon több mint 15 éve kínálunk minőségi termékeket, amelyek az európai trendek szerint alakultak ki, és egyre kedvezőbb tulajdonságokkal rendelkeznek az egészséges alváshoz. Sokéves tapasztalatunknak köszönhetően a léclapok széles választékát kínáljuk, melyeket természetes, kifogástalan anyagból készítünk, az igényes ügyfelek számára megfizethető ágyrácsokat különböző kiegészítőkkel.

Az ágyrácshoz használt falemezek alapanyagát Szibéria távoli régiójából szállíttatjuk gyárunkba. A szibériai nyírfa -50 ° C-os hőmérsékletnek és magas hőmérséklet-ingadozásnak van kitéve, így ebből a területből származó fa sokkal sűrűbb, és jelentősen nagyobb erőt és ellenállást biztosít a parazitákkal és gombákkal szemben.

Az ágyak és ágyrácsaink főleg tömör bükkfából készülnek. A természetvédelem tekintetében gondosan kiválasztjuk beszállítóinkat, ezért minden beszállító cégünket környezetbarát technológiájuk és a további környezetszennyezés megelőzésére szolgáló segítségnyújtás szempontjából választjuk ki. Felületkezelő eljárásunk során a termékeket a környezetre semlegesen ható bevonó rendszerekkel kezeljük . Olajjal végzett fakezelés esetén a természetesen módosított Natura olaj és a nem ízesített oldószerek természetes szárítóolajainak keverékét alkalmazzuk. Az olajkezelés fokozza a természetes fa szerkezetét. A különleges olajkomponensek felszívódnak, hogy száraz, vízálló felületet képezzenek. Olajozás után a fa természetesen lélegző marad, és folyadék vagy vegyi anyag miatt nem változtatja meg alakját.

A bevonási eljárás alapja a bevonó anyagok alkalmazása a felületi réteg kikeményítésére és finomítására szolgál. Festett termékünk jellemzői a nagy keménység, a mechanikai ellenállás és a lenyűgöző megjelenés.

Választékunkban komódok, éjjeliszekrények, tömör bükkfából készült polcok tartoznak. A bükkfa az ország egyik leggazdaságosabb fája, jellemzői és tulajdonságai a leggyakrabban használt anyagok közé tartoznak tulajdonságai, például az erő, a megjelenés és a tartósság miatt.

Az összes termékünk minősége, munkatársaink rugalmassága, a követelmények gyors kezelése és a rövid szállítási idő is hozzájárul az ügyfeleink és üzleti partnereink elégedettségéhez.

Mivel termékeink minősége és funkcionalitása kiemelt fontosságú, ezért modern technológiát alkalmazunk a termékek gyártásához és rendszeres teszteléséhez. Vásárláskor vegye figyelembe és gondosan mérlegelje a termékeink felé biztosított jó ár érték arány fogalmát!

 

További információk

Ágykeret mérete

90 x 200 cm, 100 x 200 cm, 120 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm, 200 x 200 cm, 180 x 210 cm

Választható színek

Színtelen lakk, Cseresznye, Dió, Dohánybarna, Éger, Fehérített bükk, Lakkozott bükk, Sötét dió, Wenge

Gyártó

Mrava

Származási hely

Szlovákia

Érdekelhetnek még…