Memory Zone matrac, középkemény, 18cm vastag

65 700 Ft

Kiürítés
Oszd meg ismerősöddel!

Leírás

Memory Zone memóriahab matrac

  • Magassága: 18 cm
  • A matrac összetétele: alsó rétege 12cm HR hideghab 30kg/m3 sűrűségben. Felső, fekvő rétege 4cm vastag, formára vágott memória hab 50kg/m3 sűrűségben.
  • Terhelhetősége: 120 kg
  • Zónás matrac
  • Huzat: SILVER huzat ezüst ionokkal, ami antibakteriális, szagsemlegesítő hatású. Segít a bioelektromos feszültségek levezetésében. Levehető, 40fokon mosható, átszellőző.
  • Huzat moshatóság: 30 fokon mosható
  • Keménység: Félkemény matrac
  • Ágyrács ajánlás: használható fix és rugalmas ágyráccsal is, utóbbi esetében az alváskomfort lágyabb lesz.
  • Fekvés típus: minden fekvéstípushoz ajánljuk!

Garancia: 10 év
Csomagolás: Vákuumcsomagolt matrac


Használati útmutató matracokhoz


I’dorm Memory Zone memóriahabos matrac az I’dorm gyártó prémium kategóriás memory hab matraca. A matracban ötvözve van a kényelmes komfort érzet és a páratlan minőség. A Memory Zone vákuum matrac egy 18 cm magas, vákuum csomagolt matrac. A matrac tartómagja egy 12 cm magas, 30 kg/m3 sűrűségű hideg hab, a hideg hab fölött egy 4 cm magas, zónásított memóriahab réteg található.  A matrac félkemény érzetével tökéletes választás a pihentető alváshoz.Tökéletesen felveszi a test vonalát, tulajdonságainak és a felhasznált anyagoknak köszönhetően a legigényesebb vevők igényeit is kielégíti. A 4 cm vastag memory habnak köszönhetően kényelmes, nyugodt és pihentető alvást tesz lehetővé. Elősegíti az izmok pihenését, jó keringést ad a testünk minden részének. A matrac huzata levehető,  száraz és szellőző fekvőfelületet biztosít a zavartalan pihenés érdekében. A lusta hab miatt tökéletes alvási környezetet biztosít mindenki számára. A memory hab réteg pihenteti az izmokat és a testnek egy ortopéd alátámasztást ad. Ez speciális huzat, ami extra gyorsan vezeti el a nedvességet, így kevésbé fogunk beleizzadni a matracba. A matrac 120 kg-ig terhelhető és a gyártó 10 év garanciát vállal a rá.

 


Memóriahab matrac tulajdonságai

Memory hab, memóriahab egy úgynevezett, viszkoelasztikus poliuretánból készült. Hőmérséklet-érzékeny, minél alacsonyabb a hőmérséklet, annál nagyobb viszkozitása (ellenáll a változásnak) van, míg a magasabb hőmérsékleten hajlamosabb a nagyobb rugalmasságra. Emellett nyomásra érzékeny. Ez azt jelenti, hogy a memória hab matrac képes a testvonal követésre milliméter pontosan, miközben lehetővé teszi, hogy minden helyen egyenletesen támassza alá a testet, hogy a nyomáspontokból adódó nyomáskülönbségek a legjobban eloszlatásra kerüljenek. A test legnagyobb nyomás kifejtő pontjai: a váll, csípő, térd, és a fej.Bővebben

További információk

Matrac huzat típusa

Tencel

Matrac fekvőfelület típusa

Memóriahab

Két oldalán eltérő keménységű

Nem

Matrac mérete

80 x 200 cm, 90 x 200 cm, 120 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm

Matrac keménysége

Félkemény matrac

Matrac vastagsága

18 cm

Terhelhetőség

120 kg

Származási hely

Magyarország

Gyártó

I'dorm