Habrugós matrac nagy rugalmasságú hideghabból, közepesen kemény komforttal, 22cm vastag

79 900 Ft

Törlés
Oszd meg ismerősöddel!

Leírás

Pentele HR habrugós matrac

  • Magassága: 22 cm
  • Terhelhetősége: 140 kg
  • Huzat: Tencel huzat, levehető, 40 fokon mosható
  • Keménység: Feszesebb, félkemény
  • Nem vákuum csomagolt

Garancia: 5 év

Egyedi méretben rendelhető.

Fix, egyenes léces ágyrács használata javasolt.

Motoros ágyrács használatához nem javasolt!

 

A Pentele HR habrugós matrac újfajta habrugós technológiával készült. Előnye, hogy a hagyományos fém rugók helyett, CNC vágással készült habrugók helyettesítik a rugós komfort érzetet. A rugók közötti tökéletes átszellőzés miatt nem fülled be a matrac. A matrac tetején egy 4cm vastagságú HR (nagy rugalmasságú hideghab) is helyet kapott, a jobb komfort elérése érdekében. A matrac félkemény komfortú és levehető, mosható huzattal rendelkezik.

A Pentele HR habrugós matrac pontrugalmassága miatt  a testen lévő nagyobb nyomáspontok jobban belesüllyednek a matracba, így biztosítva a gerinc megfelelő alátámasztását. A hideghabok tulajdonsága miatt a matrac nagyon jól szellőzik, tartósabb és nagyobb súlyt elbír, mint az átlag ágybetétek.


Használati útmutató matracokhoz


Hideghabok tulajdonságai:

„Az érezhető kényelem”

A HIDEGHABOK érzékelhetően növelik a fekvőfelületek komfortját. Messzemenően jobban követik a test körvonalait, mint a hagyományos habok.A gyártástechnológiából és a speciális cellaszerkezetből adódóan a hideg habok kiemelkedően rugalmasak és a hagyományosnál nagyobb alátámasztó erővel rendelkeznek, ezáltal a fekvőfelületen a nyomáseloszlás a lehető legoptimálisabb. Ez hosszantartó igénybevétel esetén sem okoz anyag kifáradást.A hideghab matracok millió számra tartalmaznak mikroszkopikus csatornákat. Ezek a nagyon vékony csövek illetve csőhálózatok biztosítják a tökéletes levegő ventillációt és a hatékony nedvességelvezetést, ezáltal tovább növelve a matracok komfortját és élettartamát. bővebben

 

 

További információk

Matrac huzat típusa

Tencel

Matrac fekvőfelület típusa

Hideghab matrac

Két oldalán eltérő keménységű

Nem

Matrac mérete

80 x 200 cm, 90 x 200 cm, 100 x 200 cm, 120 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm

Matrac keménysége

Feszesebb félkemény

Matrac vastagsága

22 cm

Terhelhetőség

140 kg

Származási hely

Magyarország

Gyártó

Pentele