Fitness Plus hideghab matrac

75 900 Ft

Kiürítés
Oszd meg ismerősöddel!

Leírás

Fitness Plus hideghab matrac

FELÉPÍTÉS:

 • 100% pamut belső borítószövet
 • 4 cm vastag, 5 zónás, ortopédikus hab – OC35
 • 4 cm vastag, OC30-as ortopedikus hab
 • 1 cm vastag kókuszréteg
 • 4 cm vastag, OC30-as ortopedikus hab
 • 1 cm vastag kókuszréteg
 • 4 cm vastag, OC30-as ortopedikus hab

Garancia: 2 év jótállás + 10 év szavatosság

A hideghab matracokról

A hideghab matracokat új generációs hab töltettel készítik, mely a régen bevált szivacs matracok továbbfejlesztett, modernebb, komfortosabb változata. Az új gyártástechnológia és a matracok különleges belső szerkezete lehetővé teszi, hogy a matracok kiemelkedően rugalmasak és megfelelő alátámasztással rendelkeznek, melynek okán Önnek pihentető és nyugtató alvásban lehet része, minden percben, melyet ágyában, matracán fekve tölt.

A hideghab ágybetétek minden testhelyzetben való alvást támogatnak, hiszen minden apró mozdulatra reagálnak, aludjon Ön háton, oldalt vagy akár hason fekve.
Matracunk komfortos, tartós, légáteresztő tulajdonságai miatt ideális fekhelyévé válhat, egészséges és higiénikus, kényelmes, pont rugalmas, formatartó, de hatékonyan követi teste formáját. Testsúlyának megfelelő keménységű és profilozott kialakítású matracunk méltán veszi fel a versenyt más habmatracokkal, úgymint a memóriahabos matracokkal is.
Fitness matracunk 20 cm vastag, közepesen kemény, levehető, cipzáras, mosható huzattal rendelkezik, maximális terhelhetősége 135 kg.
Többféle méretben forgalmazzuk, az Ön elvárásainak megfelelően, legyen akár gyermekágy vagy felnőtt ágyhoz kapcsolódó matracigénye.

Matrac méreteink a következők:

 • 80 x 200 cm
 • 90 x 200 cm
 • 100 x 200 cm
 • 120 x 200 cm
 • 140 x 200 cm
 • 160 x 200 cm
 • 180 x 200 cm
 • 200 x 200 cm

Vásárlóink egy része előnyben részesíti a „franciaágy-méretű” matracot, míg mások az egyszemélyes matracok célszerűségét tartják fontosnak. Teszik mindezt azért, mert úgy gondolják, az egyszemélyes matracok egymás mellé helyezésével pihentetőbb az alvás, mert partnerünk mozgását nem érzékeljük a „mi oldalunkon”. Mégis, azt kell mondanunk, hogy a nagy méretű matracaink is ugyanezekkel a tulajdonságokkal bírnak, köszönhetően a hideghab ergonomikus sajátosságainak. Egyedülálló pontrugalmasságának hatásaként a hideghab matracunkon bármennyit forgolódunk is éjszakánként, párunk akkor sem érzi ennek hatását, nem deformálódnak el matracaink, így alvásunk során elérhetjük a teljes relaxációt.

Ha Ön izzadékony, ideális megoldás lehet az Ön számára a hideghab matrac, hiszen a tudományos kísérletek alapján a hideghab matracokat kitűnően átjárja a levegő.
Fitness Plus profilozott hideghab matracunk lyukacsos szerkezete ideális alvásklímát biztosít az Ön részére, hiszen az éjszaka során a testből kiáramló párát elvezeti, ez által higiénikussá teszi éjszakai pihenését.

Bemutatótermünkben kipróbálhatja, megnézheti, megfoghatja matracunkat. A próba során megtapasztalhatja, hogy Fitness Plus hideghab matracunk felveszi testének vonalát, megfelelő helyeken alátámasztja azt, hosszú távon ideális megoldás az Ön számára.

Ha szaktanácsadással segítségére lehetünk a megfelelő matrac kiválasztásában kérjük ne habozzon, keressen bennünket akár email-ben vagy személyesen!
Ágyak Boltja – Ágyat adunk álmainak…


Használati útmutató matracokhoz


Hideghabok tulajdonságai:

„Az érezhető kényelem”

A HIDEGHABOK érzékelhetően növelik a fekvőfelületek komfortját. Messzemenően jobban követik a test körvonalait, mint a hagyományos habok.A gyártástechnológiából és a speciális cellaszerkezetből adódóan a hideg habok kiemelkedően rugalmasak és a hagyományosnál nagyobb alátámasztó erővel rendelkeznek, ezáltal a fekvőfelületen a nyomáseloszlás a lehető legoptimálisabb. Ez hosszan tartó igénybevétel esetén sem okoz anyag kifáradást.A hideghab matracok millió számra tartalmaznak mikroszkopikus csatornákat. Ezek a nagyon vékony csövek illetve csőhálózatok biztosítják a tökéletes levegő ventillációt és a hatékony nedvességelvezetést, ezáltal tovább növelve a matracok komfortját és élettartamát. bővebben

További információk

Matrac huzat típusa

Evo

Matrac fekvőfelület típusa

Hideghab matrac

Két oldalán eltérő keménységű

Nem

Matrac mérete

80 x 200 cm, 90 x 200 cm, 100 x 200 cm, 120 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm, 200 x 200 cm

Matrac keménysége

Közepesen kemény matrac

Matrac vastagsága

20 cm

Terhelhetőség

135 kg

Származási hely

Magyarország

Gyártó

Biotextima